Benvinguts

Us donem la benvinguda al nostre blog. Amb la inauguració d’aquest blog volem fer-vos
partícips de les nostres activitats culturals a Sitges i rodalies.
Podreu comentar tot allò que us ha agradat o el que heu trobat a faltar.
També tindreu l’oportunitat de demanar-nos una ruta feta a mida.

dilluns, 18 de gener de 2010

Autòdrom de Terramar/ Autódromo de Terramar

Dels tres autòdroms que es van construir a principis del segle XX Terramar,  Monza i Brooklands, l'únic que es manté intacte és l'autòdrom de Terramar. És un circuit automobilístic, el que avui en dia seria Montmeló, construït però el 1923. Té un desenvolupament de 2 km amb dues corbes de vertigen.
 Per donar a conèixer la història de  l’Autòdrom de Terramar ens han donat el permís per poder fer visites guiades i veure les antigues grades,  els paddock , miradors i passejar per tot el circuit contemplant el paisatge i les masies que hi ha a dins.

Castellano:

De los tres Autódromos construidos a principios de siglo, Monza, Brooklands y Terramar, el único que se mantiene intacto es este último. Es un circuito automovilístico, el que hoy podría haber sido el de Montmeló, aunque construido en 1923. Tiene una distancia de 2km con dos curvas de vértigo.
Desde 1954 no se hacen carreras de ningún tipo, ya que en estas tierras se construyó una fábrica de pienso y se cultivaban diferentes tipos de hortalizas y árboles frutales. Pero desde el año 2008 hay la intención de recuperar este recinto,  se ha limpiado toda la pista, se han sacado los silos que pertenecían a la antigua fábrica i se rehabilitaran los diferentes edificios que formaban parte de las instalaciones. 
Puedes consultar en nuestra página web los días  de visita en el apartado de particulares.

Aquí us deixem alguns vídeos antics de l'antic Autòdrom:
Aquí os dejamos unos vídeos del antiguo Autódromo:
-Video 1: Autòdrom de Terramar
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada